T.W.I.S.T. Conferentie 2015

Ben jij een bachelor-, master- of een PhD-student en heb jij zelf taalkundig onderzoek gedaan (of ben je nog bezig met onderzoek), dan is de T.W.I.S.T. taalkundeconferentie jouw kans om je onderzoek te presenteren!

Deze conferentie biedt je de unieke kans je onderzoek te presenteren in een vriendelijke omgeving voor medestudenten en academici en om hen ook in een ongedwongen sfeer te ontmoeten. De conferentie wordt georganiseerd door T.W.I.S.T., de Leidse studievereniging voor Taalwetenschap en Afrikaanse talen en culturen, en vindt plaats op vrijdag 10 april 2015.

Je kunt een abstract van je onderzoek insturen tot en met 28 februari 2015. In onze call for papers vind je meer informatie over de conferentie en je aanmelding. Een Nederlandse versie daarvan is hieronder te downloaden. Je bent natuurlijk ook van harte welkom de conferentie bij te wonen.

Wij hopen je te verwelkomen op onze conferentie!

Met vriendelijke groet,

Maartje Lindhout, Marianne de Heer Kloots, Redmer Kronemeijer, Ruby Sleeman, Vivian Tomson
Conferentiecommissie 2014-2015, Studievereniging T.W.I.S.T.
conference@studieverenigingtwist.nl

Call-for-papers-T.W.I.S.T.-conferentie-nl.pdf