Huidig bestuur

Shakha

21e bestuur van Studievereniging T.W.I.S.T., 2022-2023
Van links naar rechts: Federico Cassani, Rosalina Pegler, Nicolas Lotman, Dorien van Bakel, Jolan Douwes en Solenn van Heuckelum

Dorien van Bakel [dɔri:n vɑn ba:kɛl] (zij/haar)
Voorzitter
Wie ben ik? Ik ben de God-Empress. Mijn naam is Dorien, ik ben een derdejaars student in van de Beschrijvende Taalwetenschap-stroming. Ik heb het vermoeden dat ik stiekem een nerd ben, want ik hou van implosieven, Warhammer poppetjes verven, DnD spelen.. Enzovoorts. Ik ben super enthousiast om het gezicht van T.W.I.S.T. te zijn als de voorzitter en om veel nieuwe skills te leren.

Jolan Douwes [‘joʊ.l​​ɑn ‘dau.ʋəs] (hij/hem)
Secretaris
Hallo! Ik ben Jolan, derdejaars descriptive student en ik ben jullie secretaris dit jaar! Beter lees je alle mails die ik stuur, anders word ik verdrietig :(. Naast secretaris zijn en taalwetenschap, hou ik van implosieven! Oh, en lezen, politiek, filosofie, spelletjes en plantjes. Ik kijk er heel erg naar uit naar het verslaan van mijn introversie, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe skills leren. Ik ben in het bijzonder geïnteresseerd in Scandinavische talen, vooral Zweeds, en de link tussen inheemse volkeren beschermen en de natuur.

Nicolas Lotman [ˈnɪkɔˌlɑs ˈlɔtmɑn] (tema)
Raamatupidaja (Penningmeester)
Pärast malaariat ja muid välitööde seiklusi, olen mina, möödunud aasta ainus aktiivne esimese aasta tudeng, nüüd T.W.I.S.T.-i juhtkonnas. Peale oma hinge T.W.I.S.T.-i varade õiglasele kaitsmisele pühendamise olen ma teise kursuse kirjeldava suuna tudeng ning mind huvitavad laensõnad indoeuroopa keeltest läänemeresoome ja uurali keeltesse (ma’n eestlane nii et loog ju…) Mulle meeldib ka lugeda ja kirjutada luulet ja proosat ning kui ma just eelnimetatutega hõivatud ei ole, siis võid mind leida jojotamas ja implosiive tegemas.

Rosalina Pegler [ro:salina] (zij/haar)
Commissaris Interne Communicatie
Hello my sweet fellow twist members <3 my name is Rosalina, but that’s a bit long so just call me Roos (or Goos).

Solenn van Heuckelum [soːlɛn vɑn ɦøːkələm] (zij/haar)
Commissaris Externe Communicatie
Hi allemaal <3. Ik zal dit jaar de Assessor Externe Communicatie zijn. Dat houdt in dat ik contact houd met andere verenigingen, zowel studie- als studentenverenigingen. Daarnaast zal ik verantwoordelijk zijn voor de website.
Ik ben, net als de rest van het bestuur, een Descriptive student, derdejaars om precies te zijn. Naast studeren (wat ik natuurlijk heel graag heel veel doe) houd ik ervan om implosieven te maken (sorry Goos), om veel buiten te zijn en veel te reizen. Om eindelijk te kunnen zeggen dat ik een echte hobby heb wil ik gaan beginnen met haken. Hoe dat gaat eindigen zal ik aan het einde van dit jaar vertellen..
Ik heb heel veel zin in komend jaar en ik hoop velen van jullie te zien bij activiteiten!!

ig: @federico.cassani

Federico Cassani [fe.de.’ri.ko kas:ani] (he/him; lui; él; hij/hem)
Assessore Organizzazioni Esterne (Commissaris Externe Organisatie)
Ciao belli! Sono Federico (o Fede o Fed), e finché non metti una r dopo la f, sei già mio amico. Quest’anno sarò il vostro carissimo assessore organizzazioni esterne e avrò l’onore e l’onere di essere il membro di T.W.I.S.T. più sexy nella storia dell’associazione. Scherzi a parte, i miei rami di linguistica preferiti sono descrittiva, sociolinguistica e linguistica romanza (italiana in primis ovviamente), quindi per l’amor del cielo, non mi nominare gli alberi, a meno che non sia durante una sessione di elicitazione. Oltre alla linguistica, tra le mie cose preferite ci sono mappe, bandiere, cibo, e gatti (mandami tante foto grz) e mi diletto a nerdeggiare tra giochi da tavola e videogiochi. Non vedo l’ora di incontrarvi tutti e di spaccarmi con voi :)))