Huidig bestuur

alalāgain

20e bestuur van Studievereniging T.W.I.S.T., 2021-2022
Van links naar rechts: Sanne te Riele, Annemarie van Heerwaarden, Isaac Eaton en Tess Huijting


Annemarie van Heerwaarden (Voorzitter)
Als derdejaars Beschrijvingstudent kijk ik er erg naar uit om dit jaar voorzitter te zijn. Mijn ervaring met T.W.I.S.T.-commissies (ik ben een VakanCie-veteraan en ik ben gek op Clover) komt hopelijk goed van pas. In mijn vrije tijd hou ik van gitaarspelen, zingen, schilderen, naaien, De Sims 4 spelen en proberen om mijn alsmaar groeiende plantenverzameling in leven te houden. En implosieven! Ik ben dol op implosieven. Ik vond de vibe bij T.W.I.S.T. tot nu toe erg fijn, dus ik hoop die vibe te kunnen voortzetten met mijn bestuursgenoten!

Sanne te Riele (Secretaris)
Hoewel ik het afgelopen jaar druk bezig was met mijn BA Engels, en sommigen van jullie me misschien nog niet kennen, wordt dit eigenlijk al mijn vierde jaar als zowel Cognitiestudent als enthousiast T.W.I.S.T.-lid. Om al mijn deadlines uit te stellen vind ik het leuk om te koken, nieuwe boeken te kopen om aan mijn stapel ongelezen boeken toe te voegen, te borduren, podcasts te luisteren en heel veel D&D te spelen. Ik kijk er heel erg naar uit om terug in Leiden te zijn als jullie secretaris, en om ervoor te zorgen dat dit gekke jaar net zo fantastisch wordt als alle voorgaande jaren – misschien wel nog beter!

Isaac Eaton (Penningmeester)
Ik heb de hele wereld rond gereisd, exotische talen bestudeerd en mezelf in de vreemdste culturen ondergedompeld, en nu is mijn uitendelijke doel eindelijk binnen handbereik: het penningmeesterschap van T.W.I.S.T.! Ik ga m’n best doen om jullie financiën met uiterste precisie bij te houden. Uiteraard ga ik me niet alleen maar achter spreadsheets verstoppen. Als je me tegenkomt, zeg dan vooral gedag! Ik kan je vertellen over mijn studie (tweedejaars Beschrijving met een klein beetje VIET), maar ik wissel net zo lief recepten, filmaanraders of sterke verhalen met je uit. Ik heb heel veel zin in komend jaar!

Tess Huijting (Assessor Intern)
Als WhatsAppsticker-veteraan die ooit wel 12 likes kreeg op een Sapir-Whorfmeme kijk ik er erg naar uit om dit jaar Assessor Intern te zijn! Na Else lang lastig gevallen te hebben met mijn trackgewissel ben ik nu een gelukkige derdejaards Beschrijvingstudent (ooit neem ik wraak op de uitvinder van polysynthese). Naast taalwetenschap hou ik van kardemummabullar bakken, gitaar spelen, zingen, vervoegingen vergeten, en m’n plantenverzamelng vermoorden. Tot op de Snapstagrams!