Commissies

Op deze pagina kun je informatie vinden over de commissies van T.W.I.S.T., en wie er in de commissies zitten, wat ze doen en hun contactinformatie. Lid zijn van een commissie is een leuke manier om je studiegenoten goed te leren kennen! Je bent er tussen de twee en vijf uur in de week aan kwijt, maar hoeveel tijd je er precies in stopt is in principe aan jou. Wil je je aanmelden voor een commissie, of misschien wel meerdere? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar bestuur@studieverenigingtwist.nl!

Zit je in een commissie en wil je iets declareren? Zorg dat je het bonnetje goed bewaart, en vul dit formulier in!

AcademiCie

AcademiCie 2021-2022

academicie@studieverenigingtwist.nl

2021-2022: Jelle Christiaans, Esther Kooistra, Tess Huijting

Deze commissie is een ster in allerlei studie- en cultuurgerelateerde activiteiten organiseren. Denk hierbij aan lezingen, museumbezoekjes en andere educatieve uitstapjes.

AcCie

AcCie 2021-2022

accie@studieverenigingtwist.nl

2021-2022: Darragh Keane, Nicolas Lotman, Mika Fikáčková, Casper Lin, Isaac Eaton

De AcCie organiseert allerlei verschillende activiteiten verspreid over het jaar. Afgelopen jaar organiseerde deze commissie onder andere het jaarlijkse TWeekend en de Sinterklaas- en kerstactiviteiten, die weer een groot succes waren.

ConferenCie

ConferenCie 2021-2022 (&co)

conference.studieverenigingtwist.nl
conference@studieverenigingtwist.nl

2021-2022: Iris Dijkstra, AJ Halma, Bart Lievaart, Kenya Ronde, Veronica Voevodina, Annemarie van Heerwaarden

Ieder jaar organiseert de ConferenCie de T.W.I.S.T. Linguistics Conference. Deze commissie zorgt ervoor dat sprekers van over de hele wereld interessante taalwetenschappelijke lezingen kunnen geven.

FeestCie

De FeestCie zal feesten gaan organiseren. Hieronder vallen zowel feesten georganiseerd door alleen T.W.I.S.T., maar ook feesten in samenwerking met andere (studie)verenigingen. Naast feesten, zullen extra borrels en diesactiviteiten ook door deze commissie georganiseerd worden.

2022-2023:

Commissaris:

InterCom

InterCom 2021-2022

intercom@studieverenigingtwist.nl

2021-2022: Rosalina Pegler, Dorien van Bakel, Annemarie van Heerwaarden

Deze commissie is het leven in geroepen om internationale studenten zich meer thuis te laten voelen bij T.W.I.S.T.. De commissie vertaalt belangrijke documenten en heeft het buddysysteem opgezet: internationale studenten krijgen een lid van T.W.I.S.T. aangewezen als zijn of haar buddy om zo wat meer wegwijs te worden in Leiden!

LustrumCie

LustrumCie 2021-2022

lustrumcie@studieverenigingtwist.nl

2021-2022: Solenn van Heuckelum, Selma Jašarević, Levi van Biesheuvel, Annemarie van Heerwaarden, Sanne te Riele

Op 9 april 2022 werd T.W.I.S.T. twintig jaar! Om dat te vieren organiseerde deze speciale commissie (die maar eens in de vijf jaar bestaat, tijdens het lustrum) het hele jaar lang allerlei leuke activiteiten.

Voorzitter: Solenn van Heuckelum
Secretaris: Selma Jašarević
Penningmeester: Levi van Biesheuvel
Assessor: Annemarie van Heerwaarden
Assessor: Sanne te Riele

NewbieCie

Deze commissie is volledig gericht op eerstejaars. Er zullen activiteiten speciaal voor eerstejaars georganiseerd worden, zoals de eerstejaars boottour in september. Er zijn ook genoeg studiegerelateerde activiteiten; studiesessies en workshops waarin er wordt uitgelegd hoe je een samenvatting kan maken, of hoorcollege aantekeningen.

2022-2023:

Assessor:

RedacCie

RedacCie 2021-2022 (missing: Bart, Jay)

twister@studieverenigingtwist.nl

2021-2022: Jelle Christiaans, Jay Reutlinger, Bart Lievaart, Jolan Douwes, Melissa Kee, Sanne te Riele, Tess Huijting

Deze commissie verzorgt het kwartaalblad van de vereniging, de TWISTER. Naast het schrijven van een artikeltje komen de commissieleden zo nu en dan bij elkaar om te vergaderen. Ook zijn er mensen voor de lay-out en de verspreiding. Als het je leuk lijkt om een stukje voor de TWISTER te schrijven, staat hier (in het Engels) alle informatie die je nodig hebt.

SecreCie

Dit is een hele andere commissie dan de anderen: ontmoet de SecreCie! Je kan in de commissie komen door een raadsel op te lossen. Er zullen leuke, geheime activiteiten voor SecreCie leden georganiseerd worden en er zullen geheime puzzels uitgedeeld worden.
De SecreCie bestaat uit het huidige bestuur en de T.W.I.S.T. leden die de raadsels hebben opgelost.

VakanCie

VakanCie 2021-2022

vakancie@studieverenigingtwist.nl

2021-2022: Samantha Barcaro, Jelle Christiaan, Merel Drop, Sanne te Riele, Isaac Eaton

De VakanCie organiseert elk jaar een fantastische buitenlandreis. Buiten de grenzen van ons koude kikkerlandje zullen we ons storten op een intrigerende cultuur, uiteraard met een focus op de taal! We zorgen ervoor dat alle deelnemers in elk geval een paar woordjes mee kunnen babbelen met de locals en bovendien genoeg gelegenheid krijgen om vakantiekiekjes te maken en te ontspannen!
In het academische jaar 2021-2022 was de bestemming Tbilisi, Georgië!